Bent u van plan om het ouderlijk huis te verkopen na het overlijden van uw ouder(s)? Bij Vastgoedinkoper bieden we u de mogelijkheid om het huis tegen een aantrekkelijke prijs van u over te nemen. Het erven van een huis gaat vaak gepaard met financiële uitdagingen, vooral als het om een ouder pand gaat dat nog veel renovatie nodig heeft om het bewoonbaar en rendabel te maken. Het verkopen van zo’n huis kan ook lastig zijn, omdat de verouderde staat de verkoopprijs vaak drukt. Wij zijn bereid om het huis direct van u over te nemen tegen een eerlijke prijs.

Verkoop van geërfde woning

Het erven van een oud huis kan op lange termijn veel kosten met zich meebrengen, met allerlei vaste lasten die u voorheen niet had. Deze kosten kunnen na verloop van tijd aanzienlijk oplopen, waardoor het huis eerder een last dan een waardevol bezit wordt. Wij begrijpen deze zorgen en staan klaar om u te helpen. Onze focus ligt niet alleen op de huidige staat van het huis, maar ook op het potentieel dat het biedt. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij snel en accuraat de waarde van uw huis bepalen.

Neem contact met ons op

Heeft u het ouderlijk huis geërfd na het overlijden van uw ouders en overweegt u het te verkopen tegen een goede prijs? Of heeft u een geërfd huis dat u graag wilt verkopen voor een eerlijke prijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak! Na een deskundige prijsinschatting zullen wij u een bod doen, en indien u akkoord gaat, regelen wij de verkoop volledig voor u. Lees meer over onze werkwijze en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Stappenplan

Wij komen na een vrijblijvende afspraak bij u langs in alle discretie om uw woning te bezichtigen.

U krijgt dezelfde dag nog een eerlijk bod.

Wij brengen de attesten en keuringen in orde en de notaris zorgt voor de verdere afhandeling van de verkoop.

Indien u akkoord gaat met het bod ontvangt u onmiddellijk een voorschot.

Snel en discreet uw huis verkopen bij Vastgoed inkoper

Wilt u uw huis snel en voor een aantrekkelijke prijs verkopen? Voorkom maandenlang wachten of executieverkoop. Vastgoedinkoper.be koopt uw woning zonder makelaar, bespaart u kosten en regelt alles snel en discreet.

Woning snel verkopen

Vastgoedinkoper.be biedt het beste bod en 100% verkoopzekerheid voor uw huis. Geen makelaarskosten.
We hebben jarenlange ervaring met het inkopen van diverse huizen en panden. Dit biedt vele voordelen waaronder een eerlijke prijs en persoonlijk contact met onze inkoper.

Contacteer voor een vrijblijvende bod