Als specialist in vastgoedaankopen in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen, zijn we voortdurend op zoek naar statige herenhuizen, niet alleen daar, maar ook daarbuiten. De verkoop van herenhuizen vereist specifieke expertise in de vastgoedmarkt. Deze herenhuizen kunnen zich in verschillende staat bevinden, van restauratie tot renovatie, opfrissing of goede staat. Onze renovatie-afdeling zal ze volgens de huidige isolatie- en bouwnormen volledig opknappen, om ze vervolgens voor verhuur of verkoop aan te bieden. Als je overweegt om je herenhuis of statige woning te verkopen, ben je bij ons in goede handen.

Stappenplan

Wij komen na een vrijblijvende afspraak bij u langs in alle discretie om uw woning te bezichtigen.

U krijgt dezelfde dag nog een eerlijk bod.

Wij brengen de attesten en keuringen in orde en de notaris zorgt voor de verdere afhandeling van de verkoop.

Indien u akkoord gaat met het bod ontvangt u onmiddellijk een voorschot.

Snel en discreet uw huis verkopen bij Vastgoed inkoper

Wilt u uw huis snel en voor een aantrekkelijke prijs verkopen? Voorkom maandenlang wachten of executieverkoop. Vastgoedinkoper.be koopt uw woning zonder makelaar, bespaart u kosten en regelt alles snel en discreet.

Woning snel verkopen

Vastgoedinkoper.be biedt het beste bod en 100% verkoopzekerheid voor uw huis. Geen makelaarskosten.
We hebben jarenlange ervaring met het inkopen van diverse huizen en panden. Dit biedt vele voordelen waaronder een eerlijke prijs en persoonlijk contact met onze inkoper.

Contacteer voor een vrijblijvende bod